Автор- Віта Слезенко

Інтернет- ресурси для роботи педагогічного працівника

EdX - платформа відкритих інтерактивних курсів, заснована Массачусетським технологічним інститутом і Гарвардським університетом. На EdX є безкоштовні та платні курси. Все залежить від програми та який виш її готував: в курсі можуть бути платні сертифікати чи платні навчальні матеріали.

Цей інструмент дозволяє змінювати відео та оснащувати його необхідними додатковими матеріалами - картинками або фотоілюстраціями, коментарями у певних місцях або діалоговими «бульбашками», лінками на інші сайти, уривками з Вікіпедії та інших джерел, що оновлюються разом з оновленням сайту. Можна доповнювати відео картами з Google Maps, які глядачі...

Безкоштовний ресурс для створення інтерактивних навчально-методичних матеріалів, завдань та вправ для різних шкільних предметів. Його можна використовувати як у навчальному процесі, так для позакласних занять та самоосвіти. Класифікація, поєднання пар, кросворди, вікторини та інші готові інтерактивні вправи.

Хмарне сховище Google (Google Drive) - хмарний диск для зберігання і синхронізації файлів та носіїв будь-якого типу. Простіше кажучи, це жорсткий диск для обміну контентом з іншими користувачами та навіть з людьми, у яких відсутній обліковий запис Google, з можливістю спільного редагування та доступний з будь-якого пристрою і в будь-який момент.
...

Стильний інтер'єр © Всі права захищені 2022
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати